Szkoda chłopaków, Zientarski jest naprawde ok. Swoją drogą spodziewałem sie predzej jego osoby w amerykańskim samochodzie.

Moderator: Moderatorzy
robalgis pisze:http://www.tvn24.pl/-1,1540463,wiadomosc.html
Szkoda chłopaków, Zientarski jest naprawde ok. Swoją drogą spodziewałem sie predzej jego osoby w amerykańskim samochodzie.
lukpcn pisze:robalgis pisze:http://www.tvn24.pl/-1,1540463,wiadomosc.html
Może i jest ok, ale z głową to musiało być nie najlepiej że z taką prędkością się porusza po naszych drogach w miastach.... jedna dziura i taki efekt....
Nie wystarczy dobre auto i umiejętności.... jeszcze trzeba myśleć...., ale nie ulega wątpliwości że kara dość dotkliwa za bezmyślność.
mikelo pisze:Generalnie racja ale też popatrzmy obiektywnie kto z pasjonatów motoryzacji jechałbym ferrari 50 km/h...bardzo mi ich żal...ale też szczeście ze nie ucierpiały osoby postronne
vlodzimierz pisze:Każdemu z nas zdarza się wdepnąć w podłogę tym bardziej, że też jeździmy Ferrari. Wszak tańszą wersją ale też gorąca Włoszka.
Także każdemu z nas przydałoby się trochę rozwagi.
Michal pisze:myślę, ze trzeba jasno odzielić szybką jazdę o całkowitego braku wyobraźni ... wielu o to posądzałem ... w tym siebie ale nie Zientarskiego ... myślałem, że kto jak kto ale on się już zdążył wyszaleć.
lukpcn pisze:mikelo pisze:Generalnie racja ale też popatrzmy obiektywnie kto z pasjonatów motoryzacji jechałbym ferrari 50 km/h...bardzo mi ich żal...ale też szczeście ze nie ucierpiały osoby postronne
Czyli wg Ciebie pasjonat to taka osoba która gna po naszych miastach czy też poza nimi na katastrofalnych jakościowo drogach samochodem tej klasy z taką prędkością ???
Jak ma kasę na taki samochód, to stać go też na to aby pojeździć nim na wynajętym torze albo pojechać za niemiecką granicę i na autobahnie sobie jeździć 200 km/h....
Dla mnie osobiście jeśli ktoś jeździ Ferrari - niskie, czułe zawieszenie po naszych dziurawych jak ser szwajcarski drogach i do tego jeszcze w mieście to nie owijając w bawełnę: Bałwan, a nie pasjonat... niedojrzały emocjonalnie ze śmiercionośną zabawką w postaci takiego samochodu.
mikelo pisze:jesli ty tego nie czujesz to spox może pasjonującie np warcaby
mikelo pisze:Nikt z nas nie wie co nas jutro spotka
lukpcn pisze:Uwielbiam jechać 200 km/h moją bellą ale nigdy tego nie zrobie w Polsce a tym bardziej w terenie zabudowanym...
Lopezius pisze:Jakoś Ci nie wierzę i myślę że już próbowałeś.
Weź pod uwagę tylko jedno: polska droga nie wybaczy Ci błędu.
A po drugie, Ty (jak i Ja) płacimy za to że mamy takie wspaniałe drogi.
Bedboys pisze:Bardzo podobała mi się wypowiedź Pani z zarządu dróg – przyznała że jest tam próg który podrzuca ale przy przepisowej prędkości nic nikomu tam nie grozi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości