Nawigacja w AR 147 kto podłączy?

Pytania, porady i opinie.

Moderator: Moderatorzy

lord2010
Posty: 7
Rejestracja: 12-04-2010 16:41

Nawigacja w AR 147 kto podłączy?

Postautor: lord2010 » 02-09-2010 15:28

Witam
POsiadam AR 147 bez navi , kupiłem navi od innej 147 oraz kupiłem antene i przewody i podłączyłem, nawigacja nie chodzi płynnie, przeskakuje, zasieg od nawigacji jest, na nawigacji nie wskazuje ani godziny ani tem. dowiedziałem sie ze trzeba to urządzenie dopisac do body komputera w alfie,macie moze namiar do kogos kto takim czyms sie para? w otatecznosci skorzystam z serwisu ale to w ostatecznosci, prosze o pomoc, lord8@o2.pl , 600780000

lord2010
Posty: 7
Rejestracja: 12-04-2010 16:41

Postautor: lord2010 » 19-09-2010 11:05

witam
i co nie ma na tym forum żadnej osoby która mogła by to zrobić?

szerszen
Posty: 2
Rejestracja: 06-07-2007 10:42

Postautor: szerszen » 05-10-2010 21:50

Potrafię to zrobić, ale uczciwie mówię - nie będzie to tanie...


Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości

cron