Do adrministratora: problem z logowaniem

Pytania, porady i opinie.

Moderator: Moderatorzy

da_vinci2
Posty: 5
Rejestracja: 10-05-2010 13:48

Do adrministratora: problem z logowaniem

Postautor: da_vinci2 » 10-05-2010 13:53

Sorry koledzy i koleżanki, że pakuję się z butami, może ktoś zauważył, że mnie nie ma na forum od jakiegoś czasu. Po zalogowaniu w forum jestem jako anonymouse i nic nie mogę robić. Dopiero utworzenie nowego konta da_vinci2 pomogło w logowaniu - ale ja chcę moje stare!
Drogi administratorze nie mogę się zalogować na swoje konto da_vinci z obojętnie jakiej przeglądarki, nie ma do ciebia maila, a PW są wyłączone. Proszę o interwencję.
da_vinci@go2.pl

Awatar użytkownika
Michal
Posty: 3910
Rejestracja: 30-08-2004 22:31
Lokalizacja: Lublin / Warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: Michal » 10-05-2010 22:07

mam identyczny problem. Jedyny skuteczny i szybki sposób na to to wylogowanie się i zalogowanie jeszcze raz. Wtedy już jesteś zalogowany jako da_vinci :)
wcześniej:
YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
AR 156 GTA '03 - 2006-2009
AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
teraz:
Fiat Sedici 2,0 MultiJet
Maserati Ghibli SQ4

da_vinci2
Posty: 5
Rejestracja: 10-05-2010 13:48

Postautor: da_vinci2 » 11-05-2010 10:26

Dzięki za pomoc niestety to u mnie nie pomaga po prostu jak się zaloguję jako da_vinci to na forum pokazuje

Jesteś zalogowany jako:
Anonymouse

Awatar użytkownika
robalgis
Posty: 808
Rejestracja: 24-08-2005 21:54
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: robalgis » 11-05-2010 11:54

u mnie pomaga procedura o której napisał Michał
Pozdrawiam

Bartłomiej 'Robal'
AR 159 SW 1.9 16v JTD M-jet 2006
Fiat 126p 1988
Ducati Monster 695 2007
była:
AR 145 1.4 TS 1998 (2005-2010)

RIP IK@R #3437

Awatar użytkownika
Michal
Posty: 3910
Rejestracja: 30-08-2004 22:31
Lokalizacja: Lublin / Warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: Michal » 11-05-2010 13:01

czekaj, to wygląda tak:

1. najpierw się logujesz normalnie i wychodzi że jesteś zalogowany jako anonymous
2. spróbuj napisać jakiś topic lub komuś odpowiedzieć i wtedy komp poprosi Ciebie o zalogowanie się.
3. zaloguj się ponownie i wtedy powinieneś być już zalogowany jako da_vinci
wcześniej:
YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
AR 156 GTA '03 - 2006-2009
AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
teraz:
Fiat Sedici 2,0 MultiJet
Maserati Ghibli SQ4

Awatar użytkownika
p.maiki
Posty: 666
Rejestracja: 13-09-2006 11:41
Lokalizacja: Warszawa - Bemowo
Kontaktowanie:

Postautor: p.maiki » 11-05-2010 23:51

Michal pisze:mam identyczny problem. Jedyny skuteczny i szybki sposób na to to wylogowanie się i zalogowanie jeszcze raz. Wtedy już jesteś zalogowany jako da_vinci :)
Mi działa dopiero jak tak zrobie dwa razy
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
146 1.4 TS 97r 2006-2008
147 1.6 TS 02r 2008-2009
156 FL 1.9 JTDM 03r 2009-

da_vinci2
Posty: 5
Rejestracja: 10-05-2010 13:48

Postautor: da_vinci2 » 12-05-2010 10:55

Próbowałem logować się kilka razy i zawsze wygląda tak to wygląda jak się zaloguję jako da_vinci mam taki ekran:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
a jak chcę cokolwiek zrobić:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

da_vinci2
Posty: 5
Rejestracja: 10-05-2010 13:48

Postautor: da_vinci2 » 12-05-2010 14:15

Ma ktoś może email do administratora bo napisałem do forum@alfaromeo.pl
niestety przyszła odpowiedź:
550 5.1.1 <forum@alfaromeo.pl>... User unknown
Chyba mnie tu zaraz trafi.

Awatar użytkownika
Michal
Posty: 3910
Rejestracja: 30-08-2004 22:31
Lokalizacja: Lublin / Warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: Michal » 12-05-2010 15:33

pisz na ogólny AR polska ...
wcześniej:
YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
AR 156 GTA '03 - 2006-2009
AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
teraz:
Fiat Sedici 2,0 MultiJet
Maserati Ghibli SQ4

Awatar użytkownika
marekm
Posty: 1495
Rejestracja: 24-09-2004 17:00
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Postautor: marekm » 12-05-2010 23:52

tylko trzeba uważać, żeby Cię do lokalnego ASO nie skierowali...
:mrgreen:

Awatar użytkownika
da_vinci
Posty: 2005
Rejestracja: 18-01-2006 09:48
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Postautor: da_vinci » 18-05-2010 10:30

Hurra ktoś naprawił znowu jestem zalogowany dziękuję.
Linia jest piękna, logo też, chciałem ją mieć...
i mam Alfa Romeo 146 1,6 TS 1998 SILVER SHADOW :)


Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości